Wij zoeken een nieuwe voorzitter

In verband met het vertrek van onze huidige voorzitter per 1 januari, zijn wij op zoek naar een nieuwe voorzitter. Voor vragen kunt u contact opnemen met G. v.d. Zee. Telefoonnummer 06-29178743

Bent u op zoek naar interessant, zinvol en uitdagend vrijwilligerswerk? Dan is onderstaande vacature mogelijk iets voor u!

In verband met het vertrek van onze huidige voorzitter per 1 januari is het Huurdersplatform Westerkwartier op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Het Huurdersplatform Westerkwartier bestaat uit een groep van 8 enthousiaste en betrokken mensen waarin bijna alle leeftijden zijn vertegenwoordigd. Ze zetten zich op vrijwillige basis in voor de belangen van de huurders van Wold & Waard en zijn betrokken bij overleg met zowel de woningcorporatie als de gemeente.

De nieuwe voorzitter is huurder van Wold& Waard en beschikt bij voorkeur over enige ervaring met bestuurswerk en/of medezeggenschapswerk. U beschikt over tijd, kan goed samenwerken en bent bereid u in de zakelijke en sociale aspecten van de sociale woningbouw te verdiepen. Hiervoor wordt U in staat gesteld scholing te volgen.

De persoon die wij zoeken kan leiding geven en is besluitvaardig en enthousiast, heeft een sociaal hart en is empathisch, maatschappelijk betrokken, open minded en gemakkelijk benaderbaar. U bent digitaal vaardig en in de communicatie open, helder en transparant.

Vergaderingen van het Huurdersplatform en met Wold & Waard vinden eens per twee weken plaats in Leek. Vergaderingen samen met de gemeente vinden in de regel overdag plaats bij Wold & Waard of in het gemeentehuis.

U krijgt de beschikking over een laptop, u krijgt een onkostenvergoeding.